Σελίδες

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ANTIFA-pedia

 
Όπου σήμερα ένεκα και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου αλλά κυρίως των 70 χρόνων από την απελευθέρωση της Αθήνας σας παρουσιάζουμε κάτι που σας είχαμε υποσχεθεί εδώ και καιρό.
Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. επιστρέφουμε με μια νέα πρωτοβουλία που ακούει στο όνομα αντιφασιστική εγκυκλοπαίδεια ή ANTIFA-pedia.
Αποφασίσαμε να θέσουμε μερικά δύσκολα ερωτήματα και λάβαμε απαντήσεις για τον φασισμό που δύσκολα βρίσκεις στα σχολικά βιβλία.
Αναρωτιόμαστε εάν ο δημοσιογραφικός οργανισμός Λαμπράκη συνεργαζόταν με τον Γκέμπελς και αν ο ελληνικός Τύπος είχε μια ελαφρά λατρεία για τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ.
Σκεφτόμαστε ποιες εφημερίδες στήριξαν πρόσφατα τον φασισμό και αν είναι οι ίδιες που το έκαναν και στα χρόνια της κατοχής.
Και ύστερα αλλάζουμε θέμα. Θυμόμαστε ιστορίες για το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που κυκλοφόρησε πριν από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Παρακολουθούμε τον Τσάρλι Τσάπλιν να εξοργίζει το Χόλιγουντ όταν αποφασίζει να τα βάλει με τον αδόλφο Χίτλερ και ύστερα τον παρακολουθούμε....
http://info-war.gr/2014/10/antifa-pedia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου